Humanitarna pomoć za malu Ivu Zekić

27599-deda-mraz-dec-deca-ivi-zvekicUdruženje građana „Roditelji Subotice“ organizovalo je u decembru humanitarnu akciju „Deda Mraz deci, deca Ivi Zvekić“. Tokom akcije prikupljena su značajna sredstva u visini od 820.000,00 din za pomoć u lečenju naše male Ive Zvekić (7 god.) koja se bori sa leukemijom.
Humanitarnu akciju su podržale, dajući svoje proizvode i/ili usluge gratis ili sa značajnim rabatima, sledeće kompanije: štamparije Birografika MB i Birografika Distribucija, Rotografika , zatim kompanije: Pionir, Dragulj, Minaqua, Suncokret, Trgopromet/Univerexport, kao i PU Naša Radost Subotica i volonteri Kancelarije za mlade koji su pomogli pakovanje paketića.
Udruženje građana „Roditelji Subotice“ zahvaljuje se na sinergiji svih učesnika akcije koja je osim svog primarnog cilja, podstakla osećaj zajedništva, pozitivnost udruživanja i osećaj empatije među decom i roditeljima. Poslata je i jasna poruka da se angažovanjem, voljom, željom i posvećenošću, za kratko vreme, može postići mnogo.
Celu vest možete pročitati na linku:
http://www.gradsubotica.co.rs/roditelji-subotice-skupili-820-000-dinara-za-ivu-zvekic/