MINAQUA kompanija radi u skladu sa najvišim svetskim standardima. Voda vrhunskog kvaliteta je naš krajnji cilj. U sklopu proizvodnog pogona nalazi se pogonska laboratorija u kojoj se vrši kontrola kvaliteta svih proizvedenih proizvoda na svakih 11 minuta.

2005.

Institut Ruđer Bošković iz Zagreba, najveći hrvatski istraživački centar, odredio je starost vode. Analizom nije detektovan radioaktivni izotop C14 što ukazuje da je voda starija od 32 500 godina koliko je gornja granica detekcije metode, sa kojom je rađena analiza.
Dodatne analize izvršila je laboratorija Vizkutato Vizkemia Kft. Iz Budimpešte, Mađarska. Ova laboratorija je još jednom potvrdila besprekoran kvalitet vode i visok sadržaj joda.


2006.

MINAQUA je dobila HACCP sertifikat, koji omogućuje izvoz naših proizvoda širom sveta. MINAQUA takođe poseduje ISO 9001 i 14001 sertifikate, koji su garancija efikasne proizvodnje visokog kvaliteta.


2006.

MINAQUA dobija sertifikat Food Standard Agency (London, Velika Britanija) koji potvrđuje da je kvalitet prirodne mineralne vode MINAQUA u skladu sa standardima Evropske Unije. Ovaj serifikat omogućio je kompaniji MINAQUA izvoz na tržište EU.